TOPlist


Guláš znojemský

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr90
Oleje (všechny druhy)10
Cibule30
Voda300
Mouka pšeničná hladká10
Okurky sterilované15
Chléb pšeničný bílý průměr50

Energetická hodnota celkem: 1785 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 6 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostičky. Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte maso, přelijte vodou a vařte do měkka. Před dokončením zahustěte moukou rozmíchanou v trošce vody, promíchejte, přidejte na kousky nakrájenou sterilovanou okurku a provařte. Podávejte s chlebem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

31. 05. 2017 23:27

Slonik71

Znojemská u nás oblíbené jídlo hovězí máme rádi

02. 01. 2016 06:01

Hovězí moc nemusím, zkusím kuřecí:-)

30. 03. 2015 14:12

alkoholicka

Místo mouky na zahuštění doporučuji Hrašku :)

13. 12. 2013 21:37

Tak je to jasné zítra bude znojemský guláš, jen ho trochu pozměním.. bude s vepřovým masem, vejcem a hodně okurkou a k tomu rýže :-)

13. 12. 2013 20:53

mooorka

Ten jsem dělala s knedlíkem :-)))

13. 12. 2013 18:14

Verulik

to by nebylo špatné :)

13. 12. 2013 17:57

.lelinka.

Ten dělám strašně ráda :-)

13. 12. 2013 17:00

vidim to na zitrejsi obed :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma