TOPlist


Buchta z pomazánkového másla s rebarborou

  • Uživatelský recept
  • Autor: posren
  • Porce: 15.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr200
Mouka pšeničná polohrubá200
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Máslo pomazánkové průměr200
Kypřící prášek do pečiva13
Reveň400
Hera20
Strouhanka20
cukr vanilkový20

Energetická hodnota celkem: 11664 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 99, Sacharidy (g): 411 SAFA (g): 56 Cukry (g): 243 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ

Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 27.4 SAFA (g): 3.7 Cukry (g): 16.2 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Pomazánkové máslo utřít s cukrem a vanilkovým cukrem, postupně zašlehat celá vejce. Nakonec vmíchat mouku s práškem do pečiva. Nalít do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a nahoru nasypat pokrájenou rebarboru. Péct na 170°C (horkovzduch) cca 15-20 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma