TOPlist


játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: sidonika
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá30
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibule200
Játra vepřová500

Energetická hodnota celkem: 4207 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 11 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1052 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sladká paprika, pepř, sůl

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli a necháme zeskovatět, přidáme papriku a necháme ji spojit s cibulkou a olejem, vložíme játra a krátce osmahneme. Když se začnou přichytávat k hrnci,opepříme je, zaprášíme moukou, zamícháme a zelejeme vodou zamícháme a vaříme dokud játra nezměknou. Nakonec osolíme. podáváme s rýží nebo bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma