TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

čína

Zpět
  • Autor: marink
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul,pepr ,kari

Energetická hodnota celkem: 4169 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 15, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ

Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

maso nakrajime a podusine.pak pridame zeleninu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři