TOPlist


koprová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: DaVej
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)500
Smetana zakysaná 12%200
Bujón Natur (hotový výrobek)500
Mouka pšeničná bílá35
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Máslo čerstvé30
Kopr50
Cukr bílý (řepný, třtinový)20
Ocet5
Sůl3

Energetická hodnota celkem: 5157 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 89, Sacharidy (g): 78 SAFA (g): 42 Cukry (g): 52 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1289 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 19.5 SAFA (g): 10.5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma