TOPlist


lívance z kvásku

  • Uživatelský recept
  • Autor: katebag
  • Porce: 20.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka špaldová celozrnná300
Mouka žitná celozrnná65
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)450
Vejce celá průměr100
Cukr bílý (řepný, třtinový)35
Voda, minerální vody bez příchutě65
Sůl3

Energetická hodnota celkem: 7739 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 324 SAFA (g): 9 Cukry (g): 60 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 387 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 16.2 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

skořic. cukr, borůvky, tvaroh

Postup přípravy

umíchat kvásek (voda a 65 žitná mouka), 12 hodin zrát, přidat ostatní, kynout, smažit na oleji.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma