TOPlist


Dunajské vlny

  • Uživatelský recept
  • Autor: ketty.cz
  • Porce: 100.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuk Creme Bourjour250
Cukr bílý (řepný, třtinový)380
Vejce celá průměr330
Mouka pšeničná hladká390
Kypřící prášek do pečiva20
Třešně kompotované350
Tvaroh odtučněný průměr250
Máslo čerstvé180
tmavá poleva200
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu)50

Energetická hodnota celkem: 33425 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 443, Sacharidy (g): 852 SAFA (g): 116 Cukry (g): 551 Vláknina (g): 58 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 334 kJ

Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma