TOPlist


Vepřová pečeně, knedlík, zelí

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové libové průměr100
Cibule105
Voda50
Zelí bílé hlávkové300
Ocet3
Knedlíky houskové 80

Energetická hodnota celkem: 2294 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 64 SAFA (g): 8 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte, osolte, opepřete a vložte do pekáče. Obložte drobně nakrájenou cibulí, podlijte vodou, přiklopte a pečte zhruba půl hodiny, než je maso měkké. Je-li třeba, podlévejte maso horkou vodou. Zelí omyjte, nakrájejte na nudličky a vsypte do hrnce. Zalijte vodou a duste do měkka, přidejte nadrobno nakrájenou podušenou cibuli, oslaďte, okyselte, osolte, okmínujte, promíchejte a už nevařte. Podávejte s houskovým knedlíkem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 02. 2014 10:32

xxxVendy

zkusím to

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma