TOPlist


hrnková buchta s ovocem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Luciii123
  • Porce: 30.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká250
Mouka pšeničná polohrubá250
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)250
Vejce celá průměr55
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)125
Cukr bílý (řepný, třtinový)250
Kypřící prášek do pečiva30

Energetická hodnota celkem: 17047 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 633 SAFA (g): 18 Cukry (g): 263 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 568 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 21.1 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 8.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

10 minut šleháme jedno vejce, půl hrnku oleje, a hrnek cukru.... Do toho přidáme hrnek polohrubé a hrnek hladké mouky na střídačku se zamíchaným kypřícím práškem a hrnek a půl mléka... vylijeme na plech a posypeme ovocem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma