TOPlist


Bábovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: anubis
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr110
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)150
Mouka pšeničná polohrubá280
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)200

Energetická hodnota celkem: 13896 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 167, Sacharidy (g): 410 SAFA (g): 21 Cukry (g): 204 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1737 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 20.9, Sacharidy (g): 51.3 SAFA (g): 2.6 Cukry (g): 25.5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Utřeme vejce s cukrem. Postupně vmícháme olej, mouku s práškem do pečiva a mléko. Část těsta ochutíme kakaem a zvlášť vlijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme asi 30 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma