TOPlist


Celozrnné sušenky Martina

  • Uživatelský recept
  • Autor: hornakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné21
Mouka pšeničná hladká13
Mouka pšeničná celozrnná13
Máslo čerstvé21
Med13
Vejce celá průměr55
Kypřící prášek do pečiva2
Marmeláda pomerančová 40 % ovoce (Schwartau)3

Energetická hodnota celkem: 1905 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 14 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme. Vyválíme kuličky, uprostřed zamáčkneme a do zamáčknutého ďolíku dáme vždy špetku marmelády. Pečeme v troubě na pečícím papíru při teplotě 170st na 15-20min. Jedna sušenka má +- 18g.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma