TOPlist


hovězí na bazalce

  • Uživatelský recept
  • Autor: sovila
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká20
Voda, minerální vody bez příchutě200
Bujón Natur (hotový výrobek)5
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Hořčice plnotučná průměr20
Slanina anglická100
Cibule170
Hovězí maso zadní průměr580

Energetická hodnota celkem: 6027 kJ

Bílkoviny (g): 138, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 30 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1507 kJ

Bílkoviny (g): 34.5, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma