TOPlist


bublanina s třešněmi

  • Uživatelský recept
  • Autor: Di123
  • Porce: 15.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Mouka pšeničná polohrubá400
Vejce celá průměr110
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)200
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku)300
Kypřící prášek do pečiva13
Třešně300
Rybíz červený50

Energetická hodnota celkem: 18939 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 226, Sacharidy (g): 561 SAFA (g): 32 Cukry (g): 251 Vláknina (g): 41 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1263 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 15.1, Sacharidy (g): 37.4 SAFA (g): 2.1 Cukry (g): 16.7 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme a těsto vylijeme na papírem vyložený plech, posypeme ovocem a pečeme dokud se těsto nelepí na párátko.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma