TOPlist


Bezlepková bábovka ala Renata

  • Uživatelský recept
  • Autor: Bubusajda
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kakao Holandské (v suchém stavu)10
Kypřící prášek do pečiva15
Mouka bezlepková250
Cukr bílý (řepný, třtinový)250
Vejce celá průměr165
Hera175
Vanilkový pudink Dr. Oetker18
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)250

Energetická hodnota celkem: 14302 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 156, Sacharidy (g): 450 SAFA (g): 71 Cukry (g): 259 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 894 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 28.1 SAFA (g): 4.4 Cukry (g): 16.2 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Den dopředu si uvaříme pudink. Na začátku vytřeme formu máslem a vysypeme kokosem a ušleháme tuhý sníh. Heru utřeme se žloutky a cukrem a přidáme pudink. Poté přidáme mouku, prášek do pečiva a ušlehaný sníh. Do trošky přidáme kakao, aby bábovka byla dvojbarevná. Dáváme do předehřáté trouby a pečeme asi 60 min na plechu s vodou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma