TOPlist


Rajčatová omáčka s vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: dellik
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata konzervovaná800
Sójové boby (v suchém stavu)100
Vepřová kýta380
Cibule90
Sůl20

Energetická hodnota celkem: 5041 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 16 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 630 kJ

Bílkoviny (g): 15.6, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 8.1 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3.6 Vláknina (g): 4.4 Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma