TOPlist


rizoto s kuřecímy játry a žampiony

  • Uživatelský recept
  • Autor: ronfuk
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí160
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)7
Žampiony50
Cibule50
Kukuřice sterilovaná průměr50
Rýže parboiled (uvařená)200

Energetická hodnota celkem: 2497 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 4 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1249 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 2 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

kari,.pepř ,sůl

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli,na ní orestujeme játra a na plátky žampiony,podlejem a dusíme do měka.Pak přidáme kukuřici,ochutíme kari kořením,pepřem a solí,přidáme rýži.Sypem strouhaným sýrem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma