TOPlist


Plněné ravioly se sýrovou omáčkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ravioly italské50
Shmaky original30
Citronová šťáva9
Petržel - nať5
Eidam 20%35
Masox (hotový výrobek)2
Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku)150
Česnek3
Cibule10
Máslo čerstvé5

Energetická hodnota celkem: 1625 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 6 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Sůl, mletý pepř, petrželka

Postup přípravy

Na tuku zpěníme cibuli a lisovaný česnek, zalijeme mlékem, přidáme strouhaný sýr a za stálého míchání provaříme, v případě potřeby doplníme vývarem z masoxu. Když omáčka zhoustne, přidáme sekanou petrželku, nastrouhané plátky shmaky, ochutíme solí pepřem. Vařené ravioly přelijeme omáčkou a ozdobíme snítkou petrželky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma