TOPlist


"džuveč"s tykví

  • Uživatelský recept
  • Autor: dajnalka
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr1000
Olej olivový70
Pór70
Česnek30
Cibule150
Mouka pšeničná hladká45
Rajský protlak20
Patizony300
Hrášek sterilovaný průměr150

Energetická hodnota celkem: 10236 kJ

Bílkoviny (g): 223, Tuky (g): 122, Sacharidy (g): 99 SAFA (g): 34 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1137 kJ

Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 4.4 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř,bazalka,oregano,paprika

Postup přípravy

Cibuli,por a česnek orestujeme na tuku.Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme.Osolíme,opepříme,přidáme bazalku,oregano,protlak a citronovou šťávu a dáme podusit.Potom zaprášíme moukou,promícháme a zalijeme trochou vody.Přidáme na kostky nakrájený patizon nebo tykev,hrášek a duséme ještě 25 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

11. 10. 2017 18:38

jesus

to musí být dobrý, vyzkouším, ale budu dusit v papinově hrnci s tykví ne s patisonem, aby maso bylo měkké

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma