TOPlist


Játrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenkoslava
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí875
Voda, minerální vody bez příchutě2000
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)37
Cibule182
Česnek18
Mouka pšeničná polohrubá20

Energetická hodnota celkem: 6623 kJ

Bílkoviny (g): 161, Tuky (g): 81, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 24 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 736 kJ

Bílkoviny (g): 17.9, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 2.7 Cukry (g): 1.4 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, kmín, pepř, majoránka, červená paprika

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma