TOPlist


Francouzské brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: mimiki
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní150
Uzená kýta150
Vejce celá průměr55
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5

Energetická hodnota celkem: 2031 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 9 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 4


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Brambory uvařit, oloupat, nakrájet, přidat uvařené nakrájené maso, dát do olejem vymazané zapékací misky. V troubě zapékat 5 min., zalít vejcem rozšlehaným s mlékem (popř. s vodou) a dopéci.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma