TOPlist


medové řezy

  • Uživatelský recept
  • Autor: Evidence
  • Porce: 25.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká900
Cukr bílý (řepný, třtinový)550
Hera200
Med75
Vejce celá průměr110
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)500
Modifast Pudink (v suchém stavu)37

Energetická hodnota celkem: 30827 kJ

Bílkoviny (g): 139, Tuky (g): 174, Sacharidy (g): 1284 SAFA (g): 82 Cukry (g): 619 Vláknina (g): 74 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1233 kJ

Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 51.4 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 24.8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma