TOPlist


Jablkové muffiny

  • Uživatelský recept
  • Autor: Arachne
  • Porce: 12.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká250
Cukr bílý (řepný, třtinový)100
Vejce celá průměr55
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)250
Máslo čerstvé70
Jablka175
Kypřící prášek do pečiva6

Energetická hodnota celkem: 8760 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 317 SAFA (g): 44 Cukry (g): 130 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 26.4 SAFA (g): 3.7 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice, špetka soli

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma