TOPlist


buchty

  • Uživatelský recept
  • Autor: klokockovaeva
  • Porce: 25.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká1000
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)500
Máslo čerstvé250
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Tvaroh polotučný průměr500
Jablka1000
Droždí84
Žloutek80
Citronová kůra5
Citronová šťáva30

Energetická hodnota celkem: 32587 kJ

Bílkoviny (g): 205, Tuky (g): 262, Sacharidy (g): 1123 SAFA (g): 165 Cukry (g): 365 Vláknina (g): 105 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1303 kJ

Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 44.9 SAFA (g): 6.6 Cukry (g): 14.6 Vláknina (g): 4.2 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

skořice

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma