TOPlist


Cuketový celozrnný perník

  • Uživatelský recept
  • Autor: HankaCh
  • Porce: 30.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa700
Mouka žitná celozrnná130
Mouka pšeničná celozrnná260
Cukr hnědý (řepný, třtinový)250
Vejce celá průměr165
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)170
Kakao Holandské (v suchém stavu)20

Energetická hodnota celkem: 17969 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 196, Sacharidy (g): 534 SAFA (g): 26 Cukry (g): 268 Vláknina (g): 58 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 599 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 17.8 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 8.9 Vláknina (g): 1.9 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme na jemno, smícháme s vajíčky, olejem v jiné míse promícháme suché přísady + prášek do pečiva, lžičku jedlé sody, lžičkku skořice, perníkové koření, kakao nakonec přidáme promíchané mokré přísady a na vymazaném a vysypaném plechu pečeme cca 20 minut Recept je z http://www.kitchenette.cz/clanek/178-hrnkovy-cuketovy-pernik

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma