TOPlist


krupice

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ferka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)1000
Krupice pšeničná100
Cukr bílý (řepný, třtinový)20

Energetická hodnota celkem: 3692 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 139 SAFA (g): 10 Cukry (g): 66 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 923 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 34.8 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 16.5 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma