TOPlist


Omáčka ke špagetám s porkem, žampiony a špenátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tojice
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Pór120
Paprika žlutá 5
Rajčata 150
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle)100
Špenát50
Česnek5
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr 100

Energetická hodnota celkem: 2024 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 12 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1012 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 6 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Na olej dáme nakrájený porek, papriky a rajčata a deset minut dusíme za stálého míchání. Přidáme pokrájené žampiony a dalších deset minut dusíme. Pokud je třeba, podlijeme trochu vodou. Pak přidáme pokrájené listy špenátu, česnek a strouhaný sýr. Mícháme do úplného rozpuštění sýra. Pokud je třeba, dosolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma