TOPlist


Drůbeží játra po mlynářsku s bramborovou kaší

  • Uživatelský recept
  • Autor: Akeity
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová150
Smetana na vaření 10%20
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)100
Mouka pšeničná hladká5
Brambory zimní120
Cibule15
Olej olivový3
Játra kuřecí100

Energetická hodnota celkem: 1508 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 5 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme játra, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, okmínujeme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Měkká játra poprášíme hladkou moukou, mírně podlijeme vodou a za občasného míchání necháme provařit. Hotový pokrm osolíme a zjemníme smetanou. Podáváme s bramborovou kaší (brambora + mléko)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma