TOPlist


domácí rohlíky

  • Uživatelský recept
  • Autor: katebag
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá500
Voda, minerální vody bez příchutě250
Máslo čerstvé60
Sůl10
Cukr bílý (řepný, třtinový)5
Droždí30

Energetická hodnota celkem: 9314 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 384 SAFA (g): 34 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ

Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 1.9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

mák, sezam, kmín

Postup přípravy

Uhníst těsto, počkat 30 min, rozdělit na 8 dílů, zamotat rohlíky, vykynout asi 45 min, péct (zprvu zprudka, pak snížit teplotu) asi 25 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma