TOPlist


Fazolkové lusky v omáčce

  • Uživatelský recept
  • Autor: sedmitecne
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Boni Kysaná smetana 16%19
Ocet1
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)4
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)14
Mouka pšeničná hladká6
Cukr bílý (řepný, třtinový)3
Fazolové lusky mražené70

Energetická hodnota celkem: 535 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, vegeta

Postup přípravy

Podusíme fazolky do měkka a zároveň si uděláme zásmažku z oleje a mouky. K hotové zásmažce přilijeme vodu z povařených lusků, mléko , zamícháme. Vložíme fazolky, dochutíme solí, octem, cukrem a vegetou. Nakonec přimícháme kysanou smetanu a krátce povaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma