TOPlist


bábovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Engilla
  • Porce: 30.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá540
Vejce celá průměr220
Cukr bílý (řepný, třtinový)150
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku)180
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)120
Smetana zakysaná 12%400
Kypřící prášek do pečiva40
Vlašské ořechy70

Energetická hodnota celkem: 20823 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 238, Sacharidy (g): 601 SAFA (g): 60 Cukry (g): 186 Vláknina (g): 48 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 694 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 7.9, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 2 Cukry (g): 6.2 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma