TOPlist


Játra s kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenchov
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Slanina anglická80
Cibule80
Rajský protlak50
Cukr bílý (řepný, třtinový)15
Solamyl bramborový škrob20
Paprika sterilovaná70
Česnek50
Játra vepřová600
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20

Energetická hodnota celkem: 6369 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 25 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1592 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 17.3 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 10.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, kari, kurkuma. Příloha: rýže Basmati s bylinkami nebo s kurkumou.

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma