TOPlist
Sledujte nás:

Vepřová krkovice pečená

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín

Energetická hodnota celkem: 1146 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 9 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Do pekáče vložíme opláchnuté, osolené a okmínované maso, mírně je podlijeme vodou a pečeme za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou doměkka a dozlatova. Upečené maso vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přiměřeně zalijeme vodou, rozmícháme a vzniklou šťávu vaříme nejméně 20 minut. Ke konci varu ji podle potřeby přisolíme a nakonec procedíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři