TOPlist


Guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: otylie
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Hovězí kližka486
Cibule156
Alpský chléb42

Energetická hodnota celkem: 4419 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 16 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1105 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 4 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, masox, pepř

Postup přípravy

na oleji osmahněte cibuli, přidejte červenou papriku, kousek masoxu (nebo sůl), pepř a nakrájenou kližku na kostky. Pomalu dusíme na mírném ohni. Podléváme horkou vodou. Když je maso měkké zahustíme nakrájenou chlebovou kůrkou (ideální z tmavého chleba.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma