TOPlist


Houbovka s vepřovým

  • Uživatelský recept
  • Autor: komina
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana zakysaná 20%150
Mouka pšeničná hladká54
Olej olivový20
Cibule118
Houby čerstvé průměr460
Vepřová plec340
Bujón průměr (v suchém stavu)4

Energetická hodnota celkem: 6302 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 44 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1050 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 12.5 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na (20ml) oleje orestuji vepřové plecko (340 g), které pak osolím a opepřím. Maso vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme jednu 118g cibuli, pak přidám 460 g mražených hub, přidám houbový bujon (4g), podliji vodou, vložím orestované maso a dusím asi 40minut. Pak zahustím jíškou voda + 54g hladké mouky a dám zakysanou msetanu 20% 150g.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma