TOPlist


Srnčí katův šleh

  • Uživatelský recept
  • Autor: IvaMi
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Srnčí kýta850
Cibule150
Paprika červená200
Okurky sterilované průměr80
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Ketchup Stevia (Spak)60

Energetická hodnota celkem: 6229 kJ

Bílkoviny (g): 193, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 9 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1246 kJ

Bílkoviny (g): 38.6, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 6.6 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji (50 g) osmahleme cibuli (150 g), přidáme maso nakrájené na malé kousky (já dělám ze srnčí kýty - 850 g), osolíme a omepříme. Já vařím va papiňáku cca 20-25 minut, potom přidáme na malé kousky nakrájenou červenou papriku (200 g) , 2 kyselé okurky, jednu čili papričku (jen kdo má rád pikantní). Podusíme a nakonec vmícháme kečup (60 g).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma