TOPlist


Kuřecí játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: ircza
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hotová jíška (v suchém stavu)20
Česnek5
Masox (hotový výrobek)10
Voda, minerální vody bez příchutě500
Játra kuřecí350
Cibule150

Energetická hodnota celkem: 2603 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 12 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 868 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 9.7 SAFA (g): 4 Cukry (g): 4.7 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Na oleji zpěníme jednu větší cibuli, přidáme kuřecí játra a osmahneme. Poté zalijeme vývarem (vodou) a dusíme cca 35 minut. Nakonec ochutíme česnekem, dosolíme, opepříme a přidáme majoránku. Pokud je třeba zahustíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma