TOPlist


Kančí guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: Krejcisi
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)2000
Víno červené500
Destiláty, lihoviny 40 % alkoholu (vodka, slivovice, whisky)20
Kančí průměr1000
Mouka pšeničná hladká80
Slanina anglická200
Cibule500

Energetická hodnota celkem: 14094 kJ

Bílkoviny (g): 286, Tuky (g): 109, Sacharidy (g): 284 SAFA (g): 47 Cukry (g): 63 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 25

Energetická hodnota na 1 porci: 1762 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 35.5 SAFA (g): 5.9 Cukry (g): 7.9 Vláknina (g): 2.6 Sůl (g): 3.1


Dochucovadla:

Hovězí vývar, kmín, pepř, rum

Postup přípravy

Poprdím Cibulku se slaninou a trochou kmínu. Poprdím maso,které bylo přes noc naložené ve vývaru z koření na zvěřinu. Zaleju vínem a rumem a nechám 10 min vyvařit. Zaleju hovězím vývarem a vmíchám mouku na zahuštění. Vaříme půl hoďky, než maso změkne

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma