TOPlist


Koprová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Krejcisi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krupice pšeničná13
Máslo čerstvé34
Rohlík tukový průměr29
Cukr hnědý (řepný, třtinový)30
Ocet30
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)500
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)100

Energetická hodnota celkem: 2841 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 81 SAFA (g): 21 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 710 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 20.3 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř, kopr, hovězí vývar

Postup přípravy

Máslo, cukr a ocet přivedu k varu, vhodím natrhané rohlíky, mléko, sůl, pepř a povaříme 15 min, rozmixujeme, přidáme krupici, je-li potřeba (nutno znovu povařit), přidáme kopr a přejdeme varem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma