TOPlist


Cukroví - tvrdolíni

  • Uživatelský recept
  • Autor: muriela
  • Porce: 16.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lískové ořechy50
Vejce celá průměr55
Cukr bílý (řepný, třtinový)100
Mouka pšeničná bílá120

Energetická hodnota celkem: 5038 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 186 SAFA (g): 7 Cukry (g): 99 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 315 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 11.6 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 6.2 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ze surovin vypracujeme těsto(lískové ořechy necháme celé).Vytvoříme 1 šišku … průměr cca3 cm …. Tu sušíme v troubě při mírné teplotě … cca 60 min na 100°C, pak 15 min na 115°C z obou stran do zrůžovění. Rozkrájíme ještě teplé.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma