TOPlist


Játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Kellerka
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová500
Cibule50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Mouka pšeničná bílá25
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)250
Voda, minerální vody bez příchutě250

Energetická hodnota celkem: 6933 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 223 SAFA (g): 10 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2311 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 74.3 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, masox, pepř, drcený kmín

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku s kmínem, přidáme na kostky nakrájená játra. Po pár minutách podlijeme vodou nebo vývarem, necháme dusit 10-15 min. Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Povaříme 10 min. a můžeme podávat s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma