TOPlist


španělský ptáček

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ferka
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr1200
Hořčice plnotučná průměr50
Vejce celá průměr85
Párky vídeňské250
Okurky sterilované průměr250

Energetická hodnota celkem: 10169 kJ

Bílkoviny (g): 294, Tuky (g): 121, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 53 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1695 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 20.2, Sacharidy (g): 2.3 SAFA (g): 8.8 Cukry (g): 1.2 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma