TOPlist


Vepřová přírodní pečeně, barevná zelenina s bramborem

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Petržel - nať5
Mrkev80
Květák100
Brokolice150
Brambory zimní100
Česnek5
Vepřové libové průměr80

Energetická hodnota celkem: 1627 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 7 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso osolíme, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájený česnek, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Zeleninu omyjeme, brokolici a květák rozdělíme na růžičky, karotku nakrájíme ozdobným nožem na kolečka a vše povaříme v mírně osolené vodě nebo připravíme v páře. Podáváme s vařenými bramborami, ozdobíme sekanou petrželkou, zalijeme vypečenou šťávou z masa.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma