TOPlist


Boršť

  • Uživatelský recept
  • Autor: Micina28
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Moravské uzené200
Zeleninová směs do polévky průměr200
Cibule50
Červená řepa250
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Masox (hotový výrobek)15

Energetická hodnota celkem: 2214 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 5 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 738 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 14.7 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Nakrájíme zeleninu (cibuli, 2 stroužky česneku, 2 menší červené řepy, přidáme mraženou kořenovou zeleninu - dohromady cca 500g) vše osmahneme na troše oleje s 20dkg uzeniny nakrájene na hrubší kostičky, zalijeme vodou, přidáme bujon, bobkový list, pepř a nové koření a 2 lžíce kečupu. Vaříme do změknutí zeleniny, dokořeníme trochou cukru, soli a octa, podáváme se lžičkou smetany

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma