TOPlist


Boršť

  • Uživatelský recept
  • Autor: Micina28
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nakrájíme zeleninu (cibuli, 2 stroužky česneku, 2 menší červené řepy, přidáme mraženou kořenovou zeleninu - dohromady cca 500g) vše osmahneme na troše oleje s 20dkg uzeniny nakrájene na hrubší kostičky, zalijeme vodou, přidáme bujon, bobkový list, pepř a nové koření a 2 lžíce kečupu. Vaříme do změknutí zeleniny, dokořeníme trochou cukru, soli a octa, podáváme se lžičkou smetany

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma