TOPlist


hovězí na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: kucerovaa
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí roštěná500
Paprika červená500
Cibule150

Energetická hodnota celkem: 3935 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 18 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 984 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 11.3 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl pepř chilly

Postup přípravy

hovězí lehce osmahneme na oleji a na cibulce a přidáme kapii červemou podlijeme vodou a necháme dusit. cca hodinu a půl. po té maso vyjmeme a vše rozmixujeme a vytvoříme tak omáčku kterou vrátíme k masu. podáváme s brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma