TOPlist


Chilli con carne

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mikulka35
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí kližka500
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu500
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Paprika červená200
Rajčata konzervovaná500

Energetická hodnota celkem: 6502 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 107 SAFA (g): 16 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 49 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 15.3 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

majoránka, kmín

Postup přípravy

cibuli osmažíme, orestujeme maso, přidáme rajčata, česnek, sůl,pepř a dusíme. Po chvíli přidáme nakrájenou papriku a nakonec fazole. ochutíme majoránkou, pepřem a kmínem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma