TOPlist


francouzské brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: Misha93
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr275
Brambory vařené1280
Salám točený drůbeží185
Špekáčky80
Cibule108
Hrášek sterilovaný průměr133
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)500

Energetická hodnota celkem: 11028 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 282 SAFA (g): 47 Cukry (g): 50 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 2206 kJ

Bílkoviny (g): 24.2, Tuky (g): 21.6, Sacharidy (g): 56.4 SAFA (g): 9.4 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7.2 Sůl (g): 2.8


Dochucovadla:

sůl a pepř veje 2 vařená a 3 na zalití

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma