TOPlist


jablková buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: smirousova
  • Porce: 18.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná bílá500
Cukr bílý (řepný, třtinový)500
Vejce celá průměr110
Jablka750
Kakao na vaření Orion (v suchém stavu)20
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)300

Energetická hodnota celkem: 18309 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 952 SAFA (g): 9 Cukry (g): 576 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1017 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 52.9 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 1.9 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma