TOPlist


Kefírová buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mamaci
  • Porce: 18.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)150
Mléko kefírové nízkotučné500
Vejce celá průměr55
Kakao Holandské (v suchém stavu)30
Mouka pšeničná polohrubá600
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu)30
Cukr hnědý (řepný, třtinový)160
Máslo čerstvé160
Rum hnědý10
Puding prášek Dr. Oetker37

Energetická hodnota celkem: 27507 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 306, Sacharidy (g): 857 SAFA (g): 115 Cukry (g): 396 Vláknina (g): 59 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1528 kJ

Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 47.6 SAFA (g): 6.4 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

1/2 prášku do pečiva

Postup přípravy

Ušlehat vejce a cukr, přidat olej a kefír. Pomalu vmíchat mouku, prášek do pečiva a kakao. Po upečení lze polít čokoládovou polevou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma