TOPlist


jahelník

  • Uživatelský recept
  • Autor: verunkajj
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Stevia20
Vejce celá průměr110
Tvaroh odtučněný průměr250
Jáhly (v suchém stavu)250

Energetická hodnota celkem: 5246 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 190 SAFA (g): 8 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 656 kJ

Bílkoviny (g): 8.9, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 23.8 SAFA (g): 1 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

Jáhly spaříme a uvaříme,smícháme žloutky s tvarohem a s jáhlami a osladíme stévií nebo cukrem dle chuti, nakonec jemně vmícháme bílky.Pečeme cca 30 min na 180

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma